KAKO DA UPLATIM DEPOZIT GOTOVIM NOVCEM?

Novac možete uplatiti u bilo kojoj poslovnici SBbet-a. Dovoljno je da operateru kažete svoje korisničko ime ili broj naloga sa sajta www.sbbet.me.

Vaš broj naloga (ID) možete pronaći u podacima o korisniku:

Brzo i lako možete izvršiti uplatu sredstava na vaš SBbet nalog putem platnih kartica Visa i MasterCard.

Sredstva uplaćena na ovaj način dostupna su vam odmah.

Korak 1. Odabirom odgovarajuće ikonice kao što je prikazano na donjoj slici pristupite opcijama vašeg korisničkog naloga.

 

Korak 2. Odaberite opciju uplata

Korak 3. Odaberite uplatu platnom karticom

Korak 4. Unesite željeni iznos uplate i popunite podatke sa vaše platne kartice

Korak 5. Potvrdite uplatu na dugme UPLATI.

Ukoliko je vaša kartica zaštićena dodatnim sigurnosnim korakom (Verified by VISA za VISA kartice ili 3D Secure za MasterCard), bićete preusmjereni na stranicu gdje je potrebno da unesete šifru vaše kartice koju će Vam banka proslijediti na Vaš broj mobilnog telefona.

KAKO DA ISPLATIM SREDSTVA SA NALOGA?

Novac možete isplatiti na dva načina:

  • Podizanjem gotovine u bilo kojoj našoj poslovnici,
  • Putem banke (isplata na tekući račun).

– Isplatu sredstava možete izvršiti u poslovnicama SBbet-a kreiranjem zahtjeva za isplatu na stranici ‘Isplata Sredstava’. Potrebno je navesti iznos i uplatno mjesto na kojem želite podići novac. Nakon toga možete na izabranom uplatnom mjestu, uz šifru naloga za isplatu i dokazom o identitetu, podići novac.

– Isplatu sredstava takođe možete da izvršite i na vaš tekući račun, na način što ćete ispuniti sve potrebne podatke. Isplata sredstava putem banke se realizuje tokom radnog vremena platnog prometa.

U slučaju problema sa uplatom ili isplatom sredstava, i ukoliko želite da saznate više detalja o uslugama koje pruža SBbet, molimo Vas da detaljno pročitate Uslovi korištenja, Pravilnik Kladenja i Česta pitanja ili se obratite našoj korisničkoj službi na email info@sbbet.me.