SBbet  je osnovan 1997. godine sa sjedištem u Crnoj Gori kao kompanija čija je osnovna djelatnost organizacija sportskog klađenja. Kao prva kompanija koja je dovela sportsko kladjenje u Crnu Goru, tokom prethodnih dvadeset godina prerasli smo u lidera u oblasti igara na sreću u Crnoj Gori. U ovom trenutku imamo više od 100 uplatnih mjesta i preko 300 zaposlenih.

Cjelokupna poslovna politika kompanije SBbet  je zasnovana na modernim principima poslovanja, uz kontinuirano unapređenje usluga, dok je krajnji cilj uspješno predviđanje potreba potrošača i održavanje zadovoljstva klijenata. U okviru osnovne djelatnosti, imamo sopstvenu produkciju i ponudu visoko kvalitetnih kvota za klađenje na različite sportske događaje. Istovremeno, kao podršku organizaciji sportskog klađenja, razvili smo zaokružen informatički sistem proizvodnje, održavanja i nadgradnje pratećeg softvera.

Konstantna ulaganja u širenje i jačanje mreže uplatnih mjesta, koristenje najsavremenijih softvera za kladjenje putem interneta i drugih telekomunikacionih kanala, u razvoj i poboljšanje poslovanja, značajan su motiv za zaposlene da se usavršavaju i napreduju. Najveći kapital kompanije SBbet  jesu ljudi, visokoobrazovani kadrovi sposobni za donošenje pravovremenih i kvalitetnih odluka, što je nedvosmisleni preduslov za uspješno poslovanje. Praćenjem potreba i brigom o napretku pojedinaca, kompanija pomaže unapređenju vještina i znanja zaposlenih, kako kroz individualne, tako i kroz grupne aktivnosti – usavršavanja, seminare i edukacije. Stručan kadar, primjena svjetskih iskustava i znanja, kao i savremen način rada i organizacija posla stvaraju uslove za ostvarivanje rezultata koji vode stabilnom poslovanju cijele kompanije.

Ime: Sporting Group doo
Adresa: Mediteranska bb, Budva, 85310
Email: info@sbbet.me