Predstavljamo ti Next Six igru:

Opis igre

Igra Next Six predstavlja odabir 6 brojeva od 1 do 48. U jednom kolu se izvlači 35. Brojevi su podijeljeni u 6 grupa po 8 brojeva. Svaka grupa označena je određenom bojom:

• Plava – 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8;
• Zelena – 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16;
• Ljubičasta – 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24;
• Crvena – 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32;
• Narančasta – 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40;
• Crna – 41, 42, 43, 44, 45,46, 47, 48;

Kuglice se izvlače iz bubnja, i ne vraćaju se u bubanj do kraja runde. Prije nego što se izvuče svaka kuglica, možeš se kladiti na različite oklade za sljedeću kuglicu ili sljedećih šest kuglica.

Opklade

Sledeća kugla

Prije izvlačenja svake sledeće kugle, igrač se može kladiti na broj koji će sledeći biti izvučen. Za opkladu su dostupne samo preostale kugle u bubnju.

Sledeće dvije kugle

Prije izvlačenja svake sljedeće kugle, igrač se može kladiti na sledeća dva broja koja će biti izvučena, nezavisno o redoslijedu u kojem će biti izvučene. Za opkladu su dostupne samo preostale kugle u bubnju.

1 broj u sledećih šest

Prije izvlačenja svake sljedeće kugle, igrač se može kladiti na broj koji će biti izvučen u sledećih šest kugli. Za opkladu su dostupne samo preostale kugle u bubnju. Opklada je dostupna do tridesetog izvučenog broja.

2 broj u sledećih šest

Prije izvlačenja svake sljedeće kugle, igrač se može kladiti na dva broja koja će biti izvučena u sledećih šest kugli. Za opkladu su dostupne samo preostale kugle u bubnju. Opklada je dostupna do tridesetog izvučenog broja.

3 broj u sledećih šest

Prije izvlačenja svake sledeće kugle, igrač se može kladiti na tri broja koja će biti izvučena u sledećih šest. Za opkladu su dostupne samo preostale kugle u bubnju. Opklada je dostupna do tridesetog izvučenog broja.

Sledeći broj Par/Nepar

Prije izvlačenja svake sljedeće kugle, igrač se može kladiti hoće li sledeći izvučeni broj biti paran ili neparan. Za opkladu su dostupne samo preostale kugle u bubnju. Koeficijenti za opkladu su promjenljivi u zavisnosti od preostaloj broja kugli u bubnju.

Boja sljedeće kugle

Prije izvlačenja svake sledeće kugle, igrač se može kladiti na boju sledeće izvučene kugle. Dostupno je šest različitih boja. Za opkladu su dostupne samo preostale kugle u bubnju. Koeficijenti za opkladu su promjenljivi u zavisnosti od preostalih boja u bubnju. U slučaju da u bubnju nema više kugli neke boje, opklada na tu boju će biti onemogućena.

Više Parnih/Neparnih u sledećih šest

Prije izvlačenja svake sledeće kugle, igrač se može kladiti hoće li u sledećih šest izvučenih kugli biti više parnih, neparnih ili jednak broj parnih i neparnih brojeva. Za opkladu su dostupne samo preostale kugle u bubnju. Koeficijenti za opkladu su promjenjivi u zavisnosti od preostalog broja parnih i neparnih brojeva u bubnju. Opklada je dostupna do tridesetog izvučenog broja.